Новини»DECOR CENTER стана партньор на Pecha Kucha Night Sofia - вечер посветена на дизайна и креативността

23 април 2009 – Архитекти, дизайнери и представители на визуалните изкуства се събраха в зала 1 на Парти център „4-ти км”. Тя се оказа малка за всички поддръжници на събитието Pecha Kucha Night, завладяло десетки градове по света, включително за втори път и българската столица. Шумът от „неангажиращ разговор”, буквален превод на името от японски, се разнасяше по време на вечерта, характерна с иновативен формат на презентиране. Всеки от 13-те участника, които се включиха, илюстрира своите идеи по темата „Теория на провокацията” за 6 минути, с помощта на 20 слайда. Своето въображение развихриха: Георги Врабчев (Студио Врабчев) – дизайнер и 3D аниматор, Владимир Донков – фотограф, Борис Енев (Fordewind) – архитект, Евелина Куртева (Kumaroffice) – архитект, Велина Стойкова и Андреан Нешев – дизайнер и автор на книгата Visual Cut Bulgaria, Иван Драгошински (Conveyer) – архитект, Ваня Вълкова – художник и дизайнер, Славин Байлов (Острев Байлов Игнатов Архитекти) – архитект, Иво Пантелеев (АДА) – архитект, Владислав Томов – режисьор и аниматор, Делчо Делчев – архитект, Теменужка Захариева – дизайнер и журналист и Милен Стайков – архитект.

В подкрепа на съвременния иновативен дух се включи и DECOR CENTER. Компанията стана спонсор на втората нетрадиционната среща между дизайнери, архитекти и визуални творци. Желанието на DECOR CENTER да подкрепи иновативното събитие, е провокирано от стремежа на компанията да се развива постоянно и в крак с времето. Фирмата цени високо професионалното мнение и застава в негова подкрепа, отчитайки неоспоримия факт, че границите на архитектурата и интериорния дизайн са необятни и с времето се разширяват в положителна насока. Дългогодишното партньорство със специалисти от бранша, влияе положително върху професионалното самочувствие на компанията и вдъхновява екипа от професионалисти, който седи зад името DECOR CENTER, да работи в посока на постоянно самоусъвършенстване.

DECOR CENTER стана партньор на Pecha Kucha Night Sofia - вечер посветена на дизайна и креативността DECOR CENTER стана партньор на Pecha Kucha Night Sofia - вечер посветена на дизайна и креативността DECOR CENTER стана партньор на Pecha Kucha Night Sofia - вечер посветена на дизайна и креативността DECOR CENTER стана партньор на Pecha Kucha Night Sofia - вечер посветена на дизайна и креативността DECOR CENTER стана партньор на Pecha Kucha Night Sofia - вечер посветена на дизайна и креативността DECOR CENTER стана партньор на Pecha Kucha Night Sofia - вечер посветена на дизайна и креативността DECOR CENTER стана партньор на Pecha Kucha Night Sofia - вечер посветена на дизайна и креативността DECOR CENTER стана партньор на Pecha Kucha Night Sofia - вечер посветена на дизайна и креативността