Идеи и съвети»Новите тенденции при тапетите за 2016 година

“Нова година – нов късмет” казват хората, а защо не и нова визия на дома ви с нови тапети?
През 2016 година тапетите продължават да са все така актуални, но коренно се различават от изградените ви представи за тях, защото тапетите вече отдавна не са това, което бяха.

Матерялите:

От няколко години, текстилните тапети все по-често навлизаха в домовете, поради безпрецедентната си луксозна визия. През 2016 година тази тенденция ще се запази и текстилните тапети ще стават все по-търсени за сметка на виниловите и хартиените.

Шарки:

Тази година са изключително актуални геометричните форми, както и имитации на естествените материали като дърво и камък. Цветята са винаги актуални, но за разлика от предишни години когато те бяха с ХХL размери, сега са с по-нежна и романтична визия.

Тази година отново са много актуални и паната, които са идеални за придаване на акцент на една определена стена. За да сте в крачка с новите тенденции паната трябва да бъдат покрити с абстрактни форми, да имитират материали като тухла, камък, мъх или да ви пренасят на друга дестинация – друга държава, любима улица, галерия или дори заведение.

Новите тенденции при тапетите за 2016 година Новите тенденции при тапетите за 2016 година Новите тенденции при тапетите за 2016 година Новите тенденции при тапетите за 2016 година Новите тенденции при тапетите за 2016 година Новите тенденции при тапетите за 2016 година Новите тенденции при тапетите за 2016 година